20 Şubat 2013 Çarşamba

Elde Var Hiç

Ne yapıp ettik, sonunda hedefe ulaştık… El birliğiyle, bu şehrin en değerli tanıtım markalarından birini daha yok ettik… Önce Samsunspor… Şimdi Samsun Basketbol Kulübü… Samsun’u Avrupa Kupalarında temsil eden son takım idi… İmkansızlıklar arasında var olma şansını kaybetti… Yabancı oyuncularının hepsi ülkelerine döndü… Ligde tutunmaları mucizelere kaldı… Formalite maçları oynuyorlar, büyük bir özveriyle…

2.Lig de devam edip etmeyecekleri bile meçhul… Kocaman, büyük  zannettiğimiz Samsun şehri bu takıma sahip çıkmadı… Sırada 55 Gençlik Spor var… Başkan Cantuğ Keskindemir, “gücümüz yetmiyor, destek çıkan yok, seneye 2.Lig’de yer almayacağız” diye konuşuyor… O’da deplasmanlı ligler sahnesinden elini ayağını çekecek… Sırada hangi takımlar var?

Canik Belediyespor ise zar zor götürüyor ligi… Yakında parkelerde deplasmanlı liglerde mücadele edecek tek bir takım kalmaz ise şaşırmayın… Bu şehir böyle işte… Makus talihini kimse değiştirmez, değiştiremez…  Spor şehri Samsun diye çıkılan yolda  göz kamaştırıcı güzellikte inşa edilen yeni spor salonlarımızda müsabaka yerine dansöz oynatırız artık..

Sorun Devam Ediyor
İki yıl önce yazmıştım…  Sanırım adam yerine konup, kala alınmadım.. Alınsaydım eğer şimdiye kadar ortaya koyduğum o sorun çözüme ulaştırılırdı… Samsunspor maçlarını bilet alıp izlemeye gelen her kes müşteridir… Müşteriyi velinimet gözüyle görmek ticaretin ana ilkelerindendir… Müşteriye iyi davranmak gerekir… Bakın hala her yağmur yağışında 19 Mayıs Stadı Maraton Tribünü girişi çamur, su içerisinde… İnsanlara gördüğümüz reva bu mudur? Allah aşkına! Beton dökülemiyorsa, iki kamyon mıcır getirtip sermekte mi zordur?

20 Şubat 2013 Çarşamba
/Resul AKÇAY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder