12 Eylül 2013 Perşembe

Kapının Önü

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin... Kapısının önündeki birikintileri görmeden... Taa İstanbul'un kapısının önündeki çöpe laf uzatmış... "İstanbul'da bu trafik oldukça... Değil olimpiyat... Halı saha turnuvası bile vermem!" diyerek!
***
İstanbul'u, 2020'nin trafiğini bilemem... Ama Tekkeköy'e yapılan... Yaşar Doğu Spor Salonu... Temeli atılan 19 Mayıs Stadı'nın Tekkeköy'de olduğunu bilirim... Ve salonda yapılan bir etkinliğe katılmak için yola çıktığımda... 2 saat sonra salona ulaştığımı... Aracımı park etmek için de yarım saat çaba harcadığımı...
***
Üstelik... Stat yapımına başlanmasına rağmen... O trafiğin... Nasıl akar hale getirileceğine dair... Hiçbir projenin açıklanmadığı da ortada!
***
Yani... Başkan Tekin...  Trafik sorununu ortaya koymak için... Çok uzaklara gitmiş... Kendi ilçesine yapılan... Spor tesislerini... Ve onlara ulaşmayı örnek gösterseydi... Herkes gerçekçi bir fikir sahibi olabilirdi... Hele hele... Hiçbir ek proje üretilmeden... 19 Mayıs Stadı'nda maç... Yaşar Doğu Spor Salonu'nda da bir etkinlik olduğunu hayal edince... O trafiğe gireceklere... Allah büyük sabır versin... Demekten kendimi alamıyorum!

12.09.2013
/Erdem EROL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder