1 Haziran 2016 Çarşamba

Çarşamba Anadolu İmam – Hatip Lisesi

Mezunu ve mensubu olmakla büyük mutluluk duyduğum Çarşamba Anadolu İmam – Hatip Lisesi’nin ülke sathına yayılan başarıları bizleri heyecanlandırıyor. Ve bu heyecan gelecek nesiller adına umudumuzu artırıyor. Günümüze kadar sadece Çarşamba’dan değil çevre ilçeler olan Terme, Ayvacık ve Salıpazarı’ndan da yüzlerce mezunu olan ve mezunları neredeyse ülkemizin her tarafına dağılmış olan köklü bir çınar gibi olan okulumuz yıllardır Samsun’da ve bölgesinde parmakla gösterilir işlere imza atıyor. İkili eğitim yapılmasına ve fiziki yetersizliklere rağmen yılmadan, azimle çalışan öğretmen ve öğrencileri bu noktada tebrik etmek lazım. Başarıdan başarıya koşan Çarşamba Anadolu İmam – Hatip Lisesi’nin 2014 yılında katıldığı çeşitli yarışmalardan aldığı başarılar şöyle:

İmam – Hatip Liseleri arası Ezanı Güzel Okuma Yarışması Samsun il birinciliği, Karadeniz Bölge birinciliği, Türkiye birinciliği. (2013 Samsun il birinciliği, Karadeniz Bölge birinciliği, Türkiye ikinciliği.)

İmam – Hatip Liseleri arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Samsun il birinciliği. (2013 Samsun il birinciliği, Karadeniz Bölge üçüncülüğü.)

İmam – Hatip Liseleri arası Hutbe Okuma Yarışması Samsun il ikinciliği. (2013 Samsun il ikinciliği)

İmam – Hatip Liseleri arası Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Arapça Hitabet dalında Samsun il birinciliği. (2013 Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Arapça Musikî dalında Samsun il ikinciliği)

Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması Samsun il ikinciliği.

Çarşamba RAM tarafından düzenlenen Goal Ball (Golbol) Çarşamba ilçe birinciliği.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Asımın Neslinden Yeni Nesile” adlı şiir okuma yarışmasında Samsun il ikinciliği.

15 – 16 yaş Greko – Romen güreş turnuvalarında takım halinde Samsun il ikinciliği.

Matematik alanında TÜBİTAK bölge sergisine katılım.

Samsun Millî Eğitim Müdürlüğü TKY (Toplam Kalite Yönetimi) Yılın En kaliteli Kurumu kategorisinde kurum olarak Samsun’un en kaliteli ikinci okulu. (2013 TKY Yılın En kaliteli Kurumu kategorisinde kurum olarak Samsun’un en kaliteli üçüncü okulu) Gerçekleşen hiçbir başarının tesadüf olamayacağının bilincinde olarak gerçekleşen bu büyük ve önemli başarılardan dolayı okul yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tekrar tebrik etmek lazım.

/Ali KORKMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder