18 Nisan 2016 Pazartesi

Elde Var Hüzün...

Her iki takım için ya tamam ya devam maçıydı… Beraberlik ikisini de üzerdi. Kazanan yol alırdı. Ev sahibi ekip kazandı yoluna devam etti. Samsunspor ise çok şey kaybetti. İlk ayrıda savunmada kalıp kontrataklarla gol arayan kırmızı beyazlılar rakibini pozisyona sokmadı, kendisi iki net gol pozisyonu buldu. İlkinde Ofoedu boş kale yerine topu dışarı atma becerisini gerçekleştirdi. İkincisinde ise Kone direği geçemedi.

Dört hücum oyuncusu Kone, Ekigho, Ofoedu ve İvanov ile sahaya kazanmak için çıkan Samsunspor’da ilk 11’de yer alan İvanov varlık gösteremedi. Sahada adeta gezindi. Toptan ve mücadeleden kaçındı.
İkinci yarıya Ofoedu’suz çıkan Samsunspor kalesinde 2 gol görene kadar rakip ceza sahası içine giremedi. Yenilen 2 gol birbirinin fotokopisi gibiydi. 2-0’dan sonra Musa ve Alperen oyuna dahil oldu ve rakip kaleye tehlikeli ataklar üretildiyse de sonuç alınamadı.

Bu yenilgi hiç de iyi olmadı. Stratejik bir maçtı, kazanılamadı… Bundan sonrası mucizelere kalmış bir durum. .. Umudun bittiği yerdeyiz… Çotanaklar ise elleri daha da güçlenerek yoluna devam ediyor. Maç sonrası Engin hocanın koridorlarda önüne gelene hakemden dert yanmasına anlam veremedim. Bu yenilginin hakemle uzaktan yakından alakası yok.

/Resul AKÇAY
18.04.2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder