16 Şubat 2009 Pazartesi

Samsun'u İki İsim İnletti!


Pazartesi günü yayınlanan HALK Gazetesi'nin başlığıydı...  Samsun'u iki isim inletti... Biri Erdoğan, biri Yılmaz!  Aferin HALK'a! Altını okumaya gerek yok! Samsun'un son 6 yılını özetliyor bu başlık! 


Samsun'u iki isim inletti: Biri Erdoğan, biri Yılmaz! Hem de ne inletme! İnim, inim! Biri Samsun'u her türlü desteğin dışında bıraktı... Diğeri Samsun'u akıl fikir ermez işlerle borçlandırdı.

Samsun'u inleten isimlerden ilki Erdoğan! Azot'u sattı... TÜGSAŞ'ı sattı... TEKEL'i sattı... Limanı sattı...  Samsun'u teşvik haritasının ortasında yalnız bıraktı... Samsun'u cazibe merkezi yapacağım dedi, aldattı... Samsun sanayisini batırdı... Milleti işsizsiz bıraktı... Çocukları aşevine muhtaç yaptı... Kanun çıkardı, beşikteki çocukları sigortalatıp, dürüst insanları sahtekârlaştırdı... Türkiye'yle birlikte Samsun'u inletti!

Biri Yılmaz! Yolsuzluktan yargılanan tek Büyükşehir Belediyesi olarak Samsun'un adını çıkardı... 80 araçlık park yeri için Samsunlunun cebinden 15 trilyon para çıkmasını sağladı... Şehir plancısı olmayan belediyede, planı define haritası zannedenlerle şehrin içini boşalttı... Anavatan'da kavga ettiği başkanlar yetmedi, kavgayı AKP'ye taşıdı... Yalakalarına 'bedava iş' dağıtıp, Samsun ekonomisini topal bıraktı... Belediyeyi milyarlarca lira zarara uğrattı, onu da Samsunlunun sırtına sardı... 'Yusufcular' ve karşı olanlar diye Samsun'u ikiye yardı... Daha saymaya gerek var mı? Samsun'u anlayanlar için... İnim inim inletti!

Aferin HALK'a!  Ne güzel bir başlık atmış öyle! Son 6 yılın en güzel özeti! Samsun'u iki isim inletti: Biri Erdoğan, Biri Yılmaz! Hem de inim inim!

 /Erdem Erol
 16.02.2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder